Κύπρος: Πανό για την Τζούλια Νόβα από τους οπαδούς της Ομόνοιας

Οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου με πανό έδειξαν την υποστήριξή τους στην Τζούλια Νόβα για το μπλουζάκι αλλά και για τα όσα είπε για την Σοβιετική Ένωση

Η φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα όπου φορούσε μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης προκάλεσε έκπληξη στους followers της στο Instagram. Το γνωστό μοντέλο όμως βρήκε απρόσμενους συμμάχους στην Κύπρο και στους οπαδούς της Ομόνοιας 29ης Μαΐου.

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου ιδρύθηκε από τους οπαδούς της Ομόνοιας το 2018 μετά από διαφωνία με την διοίκηση και η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε έφτασε να αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της Κύπρου.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, οι οποίοι είναι γνωστοί για την αριστερή τους ιδεολογία, ανέβασαν πανό στο ματς με την Αγία Νάππα με το σύνθημα “Τζούλια Νόβα εμπρός, είναι μαζί σου ο λαός” το οποίο συνοδευόταν από το κομμουνιστικό σύμβολο, το σφυροδρέπανο.

Να σημειωθεί ότι η Τζούλια Νόβα έχει καταγωγή από την Ουκρανία, όπου και γεννήθηκε, μια χώρα που άνηκε στην τότε Σοβιετική Ένωση. Ωστόσο, δεν έχει εκφραστεί ανοιχτά για τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

 

omonoia_julia_nova