Κώστας Τσουρός: Η ενόχλησή του για Σεργουλόπουλο και Μελιτά – «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»

«Ναι, η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα, αρκεί να ξέρουμε τι σημαίνει» τόνισε για ένα σκετς των δύο παρουσιαστών - Δείτε το βίντεο

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Κώστας Τσουρός  με ένα σκετς του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή που συμπαρουσιάζουν.

Στο κλιπ οι δυο τους σατιρίζουν την παρουσίαση ειδήσεων με χιουμοριστική διάθεση.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ο Κώστας Τσουρός  είπε:

«Είδα το σκετσάκι που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά κι ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς που κάνουν τα παιδιά, νομίζω ότι υπερέβαλαν λίγο, με την έννοια ότι αν και οι δύο δεν ήταν παρουσιαστές και ενδεχομένως δεν έκαναν το ίδιο, να γελάνε σε αυτό το σκετσάκι… Δηλαδή αν το βλέπαμε στο θέατρο, θα γελούσαμε πολύ. Πόσες φορές ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει πει πράγματα στην εκπομπή του και έχει απασχολήσει και με τις προσωπικές του απόψεις την συγκεκριμένη εκπομπή».

Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου

Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Επίσης λέει η Τζένη “είναι δύσκολο πράγμα η δημοσιογραφία”. Ναι, η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα, αρκεί να ξέρουμε τι σημαίνει δημοσιογραφία. Ούτε ο Φώτης, ούτε η Τζένη είναι δημοσιογράφοι. Η δημοσιογραφία Τζένη είναι δύσκολη. Τώρα το πώς το βλέπετε εσείς και τι κάνετε, δεν ξέρω. Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Επειδή είναι σε αυτή τη θέση, αν ήταν σε κάποια άλλη θέση, θα γέλαγα.

 

Είναι παρουσιαστές μίας εκπομπής ίδιας με αυτές που “κατακρίνουν”

Αν έβλεπα από έναν ηθοποιό στο θέατρο να σατιρίζει την τηλεόραση, θα μου άρεσε και θα γέλαγα. Από παρουσιαστές μίας εκπομπής ίδιας με αυτές που “κατακρίνουν” δεν μου αρέσει. Εκεί είναι παρουσιαστές, δεν είναι ηθοποιοί».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: