Κολωνός – Ξεσπά ο Χάρης Ρώμας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο – «Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι που είναι αυτονόητο» (Βίντεο)

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένα από τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόταν συχνά ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό ήταν ο Χάρης Ρώμας

Οι κοινές φωτογραφίες τους και η ανταλλαγή κολακευτικών σχολίων που έκαναν ο ένας στον άλλον, κάνουν τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 14/10, ο ηθοποιός και σεναριογράφος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος Χαλανδρίου σε μία εκδήλωση με πολύ κόσμο. Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη, ο ίδιος επεσήμανε πως γνώριζε τον 53χρονο ως «φανατικό θαυμαστή και οπαδού στο θέατρο».

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Τον γνώριζα στα πλαίσια του φανατικού οπαδού και του θαυμαστή στο θέατρο. Οι άνθρωποι αυτού του τύπου, που είτε για άλλοθι-ο γνωστός φερετζές-, είτε γιατί έχουν την άλλη μεριά, αυτό το “χτύπημα” να βρίσκονται κοντά σε επώνυμους και προβεβλημένους ανθρώπους, ήταν συνέχεια γύρω μας. Εγώ τον έχω δει 5 φορές, αλλά ήταν κομβικές. Και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ήταν εκεί και φώναζε μετά μανίας. Εμείς τους φανατικούς οπαδούς τους θέλουμε, με αυτή την έννοια. Υπήρχε η σύζυγος και το παιδί του.

Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι που είναι αυτονόητο. Εμείς είμαστε άνθρωποι που απευθυνόμαστε τον κόσμο. Ήταν γύρω μας και τον λέγαμε φίλο επειδή εξέφραζε τον μεγάλο του θαυμασμό. Μου είχε φέρει φωτογραφίες από προηγούμενες παραστάσεις, ήταν θαυμαστής και έκοβε εισιτήρια. Φυσικά και θα τον αγκάλιαζα, όπως αγκαλιάζω τους πάντες».

Και πρόσθεσε, αναφορικά με το σχόλιο στο facebook «Ηλία μου είσαι χρυσός»: «Το σχόλιο ήταν πάνω σε αυτά τα πλαίσια του ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν οπαδός μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση ατελείωτες φωτογραφίες και μάλιστα με κουμπάρους, με τη σύζυγο, με το παιδί. Ως αγία οικογένεια.

Μου έδειξε τις φωτογραφίες με την Άννα Φόνσου και μου είπε ότι κάνει δωρεές στο Σπίτι του Ηθοποιού. Καταχάρηκα… Απλά υπάρχει μία ανθρωποφαγία κι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απλώσουμε ως κοινωνικό θέμα προς συζήτηση. Πάντα υπήρχε η ανθρωποφαγία αλλά τώρα με τα social media, έχει γίνει μία έκρηξη και άνθρωποι οι οποίοι αισθάνονται ότι δεν έχουν δύναμη στη ζωή τους, νομίζουν ότι παίρνουν τη ρεβάνς αποδομώντας τους προβεβλημένους συμπολίτες τους. Είναι μεγάλο λάθος, γιατί μαθαίνουμε να ζούμε μέσα στη μισαλλοδοξία».