Κατερίνα Καινούργιου: Δέχτηκε «κράξιμο» για το κοπλιμέντο στον τενόρο- «Έχω βγει μια λυσσάρα, επειδή χθες κάναμε πλάκα» (Βίντεο)

Tόνισε πως κάποιοι «ξεπερνούν τα όρια»!

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε το παράπονό της για τα μηνύματα που δέχτηκε από τους τηλεθεατές, αφού έκανε ένα κοπλιμέντο στον τενόρο, Βασίλη Κούρτη.

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως μετά την επικοινωνία της με τον Βασίλη Κούρτη και το κοπλιμέντο που του έκανε, δέχτηκε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια από τηλεθεατές, οι οποίοι τη χαρακτηρίζουν «λυσσάρα».

«Το να πεις σε έναν άνθρωπο “τι ωραίο παιδί” δεν είναι κακό, εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying ήταν αυτό που δέχτηκα; Τι επίθεση; Να τα βγάλω αυτά που γράφανε, να τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια», είπε αρχικά.

«Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… Bullying. Μου έγραφαν “cougar, MILFάρα…”, δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί “τι ωραίο παιδί είσαι;”. Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές» σχολίασε στη συνέχεια, κατά το κλείσιμο της εκπομπής της, εμφανώς ενοχλημένη.