Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν κάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πάρτι της: «Έχουμε εκκρεμότητες» (Βίντεο)

Τα 30 της χρόνια στην τηλεόραση γιόρτασε η Ζήνα Κουτσελίνη το βράδυ της Δευτέρας σε ένα μεγάλο πάρτι και στη γιορτή έδωσαν το «παρών» σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Τα 30 της χρόνια στην τηλεόραση γιόρτασε η Ζήνα Κουτσελίνη το βράδυ της Δευτέρας σε ένα μεγάλο πάρτι και στη γιορτή έδωσαν το «παρών» σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα, με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί ή διατηρεί καλές φιλικές σχέσεις.

Αν και είδαμε πολλές λαμπερές παρουσιάστριες όπως τη Φαίη Σκορδά, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Κατερίνα Καινούργιου και πολλές άλλες, ηχηρή ήταν η απουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη εξήγησε στις τηλεοπτικές κάμερες τον λόγο που δεν κάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε αυτή την ιδιαίτερη για εκείνη βραδιά.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία. Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες».