Η Πέννυ Μπαλτατζή για την συνεργασία με τη Ζήνα: Θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου (Βίντεο)

Η τραγουδίστρια μίλησε για την συνεργασία που είχε με την Πέγκυ Ζήνα και την άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε

Με αφορμή την είδηση για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Πέννυ Μπαλτατζή παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων και στην διακοπή της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα.

Η γνωστή τραγουδίστιρα μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε πώς ένιωσε με την διακοπή των εμφανίσεών της σε νυχτερινό κέντρο.

«Σαφώς και θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου. Τώρα που έχει σταματήσει το σχήμα, νιώθω πιο άνετα να μιλήσω, γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σταματήσει όλο αυτό και να χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους. Όταν κάποιος μου μιλάει με ανεπίτρεπτα αγενή τρόπο, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να κάνω -εφόσον βέβαια, έχω απαντήσει πρώτα ευγενικά- είναι να φύγω. Είπα: “Δεν επιθυμώ την παρέα σας, ευχαριστώ πολύ, καλή τύχη”», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως δεν υπήρχε κανένα περιθώριο να συνεχιστεί η συζήτηση, καθώς οι κουβέντες που ειπώθηκαν ήταν τελείως απαξιωτικές προς την ίδια.

Τέλος, εξήγησε πως το πρόβλημα που προέκυψε δεν ήταν ποτέ το θέμα της αφίσας, όπως και ακούστηκε. «Όσα γράφτηκαν για το θέμα της αφίσας, είναι μικρότητες. Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα, ούτε που με πείραξε αυτό. Ήταν σοβαρότερα θέματα, ηθικά. Εκείνη την στιγμή με τα λόγια που άκουσα, αισθάνθηκα σε 350 διαφορετικούς χωροχρόνους. Κάποιοι έσκυψαν το κεφάλι για να μη χάσουν τη δουλειά τους, εγώ δεν μπορώ να σκύψω το κεφάλι σε καμία άσχημη συμπεριφορά», κατέληξε.