Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ξέσπασε» για τις φήμες εγκυμοσύνης: Νιώθω τεράστια πίεση, είμαι 34 και δεν ξέρω αν θα προλάβω (Βίντεο)

Η αθλητικογράφος λύγισε στον αέρα εκπομπής, μιλώντας για τα μηνύματα που δέχεται σχετικά με τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Άπειρα μηνύματα που τη ρωτούν αν είναι έγκυος έχει λάβει το τελευταίο διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αποτέλεσμα να νιώθει μία πίεση σχετικά με το θέμα της μητρότητας.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε πως αυτές οι συνεχείς ερωτήσεις της προσθέτουν ένα τεράστιο βάρος.

Αρχικά, περιέγραψε ένα περιστατικό που της έτυχε και ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει: «Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε “μπράβο, που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι κιόλας”. Επειδή έχω πάρει κάποια κιλά παραπάνω, λαμβάνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα αυτό το πράγμα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος».

Στην συνέχεια, η αθλητικογράφος «λύγισε» στον αέρα, μιλώντας για την πίεση που νιώθει.

«Έχω συνεχώς μία πίεση. Λέω: “Είμαι 34 ετών. Θα προλάβω;”. Είναι τεράστια αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά. Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό, θα τα χάσω όποτε είμαι εγώ έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος ναι μεν μπορεί να σε αγαπάει και να μην τα λέει όλα αυτά κακοπροέραιτα, αλλά όλο αυτό είναι βάρος», εξήγησε αναστατωμένη.

 

 

Δείτε το βίντεο: