Γιώργος Αγγελόπουλος: Όσα αποκάλυψε στο Live News για την κλοπή στο Κολωνάκι (Βίντεο)

Όλα έγιναν επί της οδού Καρνεάδου και Πλουτάρχου γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι

Θύμα κλοπής έπεσε ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το LIVE NEWS, φαίνεται ο νικητής του Survivor να μιλάει με ανθρώπους της Άμεσης Δράσης. Όπως θα πει στο LIVE NEWS, λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πέσει θύμα κλοπής, όσο εκείνος βοηθούσε δύο ανθρώπους να διασχίσουν τον δρόμο.

«Στο Κολωνάκι ήμουν στο αυτοκίνητο, σταμάτησα με alarm, βγαίνω από το αμάξι για να βοηθήσω δύο ανθρώπους να περάσουν απέναντι. Μόλις βγήκαν από τον Ευαγγελισμό οι άνθρωποι, σταμάτησα για να τους βοηθήσω και ακριβώς από πίσω μου, ο άλλος άνοιξε το αυτοκίνητο. Κάποιος παραφύλαγε στην γωνία και πήρε από το αμάξι μία τσάντα με προσωπικά μου αντικείμενα. Μιλάμε για δέκα δευτερόλεπτα υπόθεση. Γύρισα στο αμάξι και έλειπε η τσάντα» περιέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όλα έγιναν επί της οδού Καρνεάδου και Πλουτάρχου γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στάθμευσε το αυτοκίνητό του για να πάει αρχικά στο περίπτερο. Την ίδια ώρα είδε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο και προθυμοποιήθηκε να τους περάσει στην απέναντι πλευρά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η τσάντα που είχε αφήσει στο όχημά του, είχε εξαφανιστεί.

«Η τσάντα είχε όλα τα προσωπικά μου έγγραφα, ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, τα κλειδιά μου από το σπίτι, από το γραφείο, ένα δεύτερο κινητό, προσωπικά αντικείμενα, είναι όλα εκεί μέσα. Έχω πάει στην αστυνομία, ελέγχουν τις κάμερες. Είναι μία μαύρη δερμάτινη τσάντα πλάτης. Αν τη βρει κάποιος, ας επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής» ανέφερε ο ίδιος.

Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο δράστης παρακολουθούσε τις κινήσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή. Άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου χωρίς να την διαρρήξει, πήρε την μαύρη τσάντα και έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός. Ο νικητής του Survivor κατάλαβε πως κάτι περίεργο συνέβη όταν εμφανίστηκε ειδοποίηση στο ρολόι του που τον προειδοποιούσε ότι το κινητό του έχει αποσυνδεθεί.

Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο και όπως βλέπουμε στο βίντεο πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από την πόρτα του αυτοκινήτου. Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που υπάρχει στα μαγαζιά της περιοχής θα «δείξει» τον δράστη προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του.