Γιώργος Πιλίδης: «Στην κοινωνία μας πουλάει πιο πολύ να είσαι παίκτης ριάλιτι παρά αθλητής» (Βίντεο)

«Οι αθλητές συναντάμε μόνο κλειστές πόρτες»

Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε τις προάλλες στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την πορεία του στην πάλη αλλά και το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, στο οποίο συμμετείχε.

 

 

Οι αθλητές συναντάμε μόνο κλειστές πόρτες

«Η πάλη για μένα είναι η ζωή μου. Όταν πρωτοξεκίνησα το 2005 ερχόμουν εδώ για να παίζω και να περνάω τον χρόνο μου. Στην πορεία, όταν άρχισα να παίρνω τις πρώτες διακρίσεις, άρχισα να πιστεύω πιο πολύ στον εαυτό μου. Την κάθε μου νίκη την αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες. Οι αθλητές της πάλης δυστυχώς συναντάμε μόνο κλειστές πόρτες. Ξεκινήσαμε με κλειστές πόρτες και συνεχίζουμε με κλειστές πόρτες».

 

 

Για το ριάλιτι επιβίωσης

«Στην κοινωνία μας πουλάει περισσότερο να είσαι παίκτης ριάλιτι παρά αθλητής και όλα τα υπόλοιπα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη του Survivor, με θεωρώ αθλητή. Ωστόσο, είμαι πολύ ευγνώμων για όσα έχω πάρει μέσα από αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω τον φετινό κύκλο γιατί βρίσκομαι σε προετοιμασία. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις για να μπω αλλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων στον αθλητισμό δεν θα καταφέρω να μπω».

 

 

Δεν θεωρώ σωστό να παίρνουν όλοι τα ίδια χρήματα

«Με τα 5000 ευρώ ίσως κάποιοι αδικούνται. Δεν θεωρώ σωστό να παίρνουν όλοι τα ίδια χρήματα. Και όταν συμμετείχα εγώ υπήρχαν αυτά τα ποσά, υπήρχαν και μεγαλύτερα. Έχω δει τις ομάδες. Κοιτάω στιγμιότυπα στα social media. Ήταν αναμενόμενο να χωριστούν τα ζευγάρια. Θα ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα με τη Βρισηίδα και τον Σάκη. Οι κλίκες είχαν ξεκινήσει πριν καν ξεκινήσει το All Star».