Γιώργος Γαλίτης: Τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, έβγαζα γύρω στις 8.000 ευρώ τον μήνα (Βίντεο)

«Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι των παθών», ανέφερε ο ηθοποιός για τον χώρο της υποκριτικής

Για τις αμοιβές που έπαιρνε τη «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης, τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έγιναν γνωστές στον χώρο του θεάτρου, μίλησε ο Γιώργος Γαλίτης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε αρχικά, στην πενταετία που έκανε τηλεόραση.

«Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι των παθών! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε αισιόδοξοι. Την πενταετία που έκανα τηλεόραση, κατόρθωσα στα δύο ή τρία πρώτα χρόνια, να είμαι σε καλές δουλείες και να βγάζω αρκετά χρήματα, γύρω στις 8.000 ευρώ τον μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ωστόσο, στη συνέχεια βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο στα επαγγελματικά του.

«Η πιο δύσκολη περίοδος που έχω βιώσει, ήταν στην αρχή της κρίσης, το 2012. Είχα μείνει άνεργος τότε. Έφτιαξα λοιπόν, μια δική μου παράσταση και έτσι, πήρα τη ζωή μου στα χέρια μου», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές, οι οποίες ήρθαν τελευταία στο φως της δημοσιότητας.

«Είναι μύθος ότι ένας σκηνοθέτης ή ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης, πρέπει να είναι ιδιόρρυθμος. Εμένα και με έχουν μειώσει και με έχουν προσβάλει», ανέφερε και συμπλήρωσε επίσης: «Μάλλον, δεν υπάρχω πλέον στην τηλεόραση, γιατί δεν είμαι μοντέλο. Τη χαρά και την ευτυχία εγώ την βρίσκω στο θέατρο, δεν την βρίσκω αλλού».