Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης μαζί σε ταινία στο εξωτερικό (Βίντεο)

Οι άλλοτε συμπαίκτες του Survivor 2017, Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη

Οι άλλοτε συμπαίκτες του Survivor 2017, Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Οι δυο τους θα παίξουν μαζί σε ταινία του εξωτερικού, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος σε σημερινές δηλώσεις του.

O Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τη συνεργασία του με τον «Ντάνο», νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Ντάνος έχει μια πολύ κινηματογραφική φάτσα. Στην ταινία που ετοιμάζω στο εξωτερικό θα είμαστε μαζί. Αν με το καλό γίνει. Περιμένουμε ακόμα γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι που δεν έχω υπογράψει ακόμα. Ελπίζω να γίνει. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο μέχρι να υπογράψω» ανέφερε αρχικά, ο Γιώργος Χρανιώτης.

Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor, δίνοντας έμφαση στο πόσο τον βοήθησε για τη μετέπειτα πορεία του.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν θα λάβει μέρος στο Survivor All Star, διότι προτεραιότητά του αυτή την περίοδο είναι το θέατρο αλλά τόνισε ακόμη, ότι δεν θα έμενε για τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από το παιδί του.