Ελισάβετ Σπανού: Ο περσινός Αύγουστος ήταν από τους πιο δύσκολους και καθοριστικούς για τη ζωή μου (Φώτο)

Δείτε την ανάρτηση με την προσωπική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Η Ελισάβετ Σπανού με μία ανάρτησή της στο Instagram προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Η τραγουδίστρια μίλησε στους θαυμαστές της και άνοιξε την καρδιά της, αποκαλύπτοντας πως ο περσινός Αύγουστος ήταν ένας από τους πιο δύσκολους και καθοριστικούς μήνες για τη ζωή της.

Με τους διαδικτυακούς φίλους της η Ελισάβετ Σπανού αναφέρθηκε σε όσα ένιωσε τότε αλλά και τους επόμενους μήνες που ακολούθησαν, χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς της συνέβη. Σήμερα έναν χρόνο μετά, η τραγουδίστρια βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική.

«Πέρυσι τέτοια ημέρα… Δεν περίμενα πως ο μήνας που καλωσόριζα θα ήταν τόσο δύσκολος και ίσως ένας από τους πιο καθοριστικούς μήνες της ζωής μου. Τον Αύγουστο που πέρασε τον ακολούθησαν κι άλλοι, αρκετοί, δύσκολοι μήνες».

Σε συνέχεια της ανάρτησής της η Ελισάβετ Σπανού ανέφερε: «Τελικά, ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα συνέβησαν, για κάθε αποχωρισμό και για κάθε δυσκολία που πέρασα όλο αυτό το διάστημα κι ας μην μπορούσα τότε να απαντήσω τα “γιατί”. Έγινα καλύτερη και δυνατότερη. Τώρα, κοιτώντας γύρω μου, υπάρχουν αυτά για τα οποία υπάρχει λόγος. Ακόμα κι αν δεν μας φανεί εύκολος θα ευχηθώ να τον κάνουμε έναν καλό μήνα», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτηση: 

Spanou125