Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντησή της στη Μαρία Κίτσου – «Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του, δεν είμαστε όρνια» (Βίντεο)

Θυμωμένη η αντίδραση της παρουσιάστριας στις δηλώσεις της ηθοποιού, σχετικά με τους δημοσιογράφους και τις πρωινές εκπομπές

Την απάντησή της στη Μαρία Κίτσου και τα σχόλια που έκανε για τους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών, έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα φαίνεται πως παρεξηγήθηκε κατά κάποιον τρόπο από τις δηλώσεις της ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου δήλωσε σε συνέντευξή της την Τρίτη: «Κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό στη δημοσιότητα και να χρησιμοποιήσουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο, δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας αυτό το πράγμα».

Με εμφανή εκνευρισμό, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε σχετικά, μέσω της εκπομπής της και δήλωσε: «Είμαι πραγματικά θυμωμένη με τη Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να πουν πράγματα που δεν υπάρχουν, δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως κι εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της, δεν την αφορά, έτσι κι εγώ. Να της πω όμως, να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά, γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σίριαλ που τρία χρόνια τώρα, σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που κέρδισε σταδιακά η Μαρία Κίτσου. «Ήταν και πριν ηθοποιός, αλλά το ευρύ κοινό δεν την γνώριζε, γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας. Ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει όμως, να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», δήλωσε η παρουσιάστρια.

«Δεν υπάρχει λόγος, ακόμα κι όταν σε πειράζει τόσο πολύ αυτή η έκθεση, όταν εκτίθεσαι μέσα από μια συνέντευξη να το τονίζεις. Ή σταμάτα να εκτίθεσαι ή μην ξανακάνεις κάτι τόσο εμπορικό στην τηλεόραση ή να παραμείνεις στο Εθνικό Θέατρο που έχει μια ποιότητα και μια προβολή ελεγχόμενη. Μην εκθέτεις και μη χαρακτηρίζεις ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και τους αποκαλείς όρνια. Δεν είμαστε όρνια ρε φίλε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.