Ελεονώρα Μελέτη για τη 12χρονη: Να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια (Βίντεο)

Η οργή της παρουσιάστριας για την υπόθεση του κοριτσιού στον Κολωνό που την βίαζε και την εξέδιδε ο 53χρονος

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτονται για τη φρίκη που ζούσε ένα 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό. Το παιδί έπεσε θύμα βιασμού από τον 53χρονο, ο οποίος στη συνέχεια την εξέδιδε και ανέβαζε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στο φρικτό γεγονός. Συγκεκριμένα μοιράστηκε ένα βίντεο κρατώντας την αγκαλιά της την κόρη της, Αλεξάνδρα και έγραψε:

«Όταν με αγκαλιάζει και μου τραγουδάει με ηρεμεί και με γαληνεύει. Και σήμερα ήμουν άγρια μέσα μου. Και ενώ η Αλεξάνδρα με ηρεμεί, τόσο αγριεύω παραπάνω όταν σκέφτομαι όλη μέρα τρόπους για να προστατεύσω το κορίτσι μου από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τρόπους να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια. Και τα παιδιά των άλλων, και αυτά που δεν έχουμε, δικά μας παιδιά είναι. Και πρέπει να τα έχουμε ασφαλή. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος τα παιδιά να είναι παιδιά, και τα λαίμαργα ανθρωπάρια ανίκανα να τα βλάψουν.

Σκέψου λίγο, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το ποστ, κάποια παιδιά βιάζονται, κάποια κακοποιούνται, κάποια εργάζονται, κάποια απειλούνται. Και δεν σταματάει».

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο Instagram: