Ελένη Τσολάκη: Το σέξι… ατύχημα on air (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Πρόκειται για το κορίτσι που ξεκίνησε την καριέρα της στην μικρή οθόνη ως κορίτσι του καιρού.

Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη, η οποία μπήκε στο πάνθεον της μετεωρολογίας μαζί με τις άλλες καλλονές που έδιναν άλλο…νόημα στα τηλεοπτικά δελτία καιρού, τα οποία -μέχρι τότε- πιθανότατα κανείς δεν έδινε σημασία.

Η Ελένη, διαφοροποιήθηκε με την πρωινή παρουσίαση του καιρικού δελτίου, με χαρούμενη διάθεση και ενέργεια, σου έφτιαχνε τη μέρα, ακόμα κι αν έξω οι θερμοκρασίες ήταν πολικές και επικρατούσε κακοκαιρία!

Η καυτή παρουσιάστρια…έφερνε τον «καύσωνα», χειμώνα – καλοκαίρι… και η στήλη της στην εκπομπή ήταν από αυτές που κατέγραφαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης όλοι άλλωστε θέλουν να ξέρουν για τον καιρό στο ξεκίνημα της μέρας!

Η Ελένη εμφανιζόταν και με το χαρακτηριστικό τραγούδι που συνόδευε την πρόγνωση, προκαλούσε «ταραχές» δίνοντας ρεσιτάλ και μαθήματα καιρού.

 

Το σέξι ατύχημα

Εμείς θα υπενθυμίσουμε ένα «αθώο» ατύχημα που είχε κατά την έναρξη της εκπομπής στην οποία εμφανιζόταν προ αρκετών ετών.

Τότε, ήθελε να δείξει τη χορευτική της δυνότητα… πηδώντας στην αγκαλιά ενός εκ των συμπαρουσιαστών σε ένα «ακροβατικό» χορευτικό που δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εκείνη, αλλά χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο… στους τηλεθεατές!

 

Δείτε την αξέχαστη χορευτική προσπάθειά της σε φωτογραφικό καρέ…