Ελένη Κοκκίδου: Ήμουν δυστυχής μέσα μου, έκλαιγα συνέχεια

Δείτε τις συγκλονιστικές δηλώσεις της Ελένης Κοκκίδου

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ελένη Κοκκίδου το απόγευμα της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Κοκκίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν σε μια συντηρητική οικογένεια και ένα κορίτσι εκείνης της γενιάς δεν ήταν αυτονόητο ότι θα γινόταν καλλιτέχνης. Κατ’ αρχήν ήταν καλλιτέχνης η μικρή θεία μου, η οποία δεν μπόρεσε να ορθοποδήσει γιατί είχε παππού και γιαγιά πάρα πολύ αυστηρούς. Εγώ έμοιαζα σε αυτήν και ήμουν δυστυχισμένη, ναι. Επειδή ήμουν φτιαγμένη για αυτό, αφού εγώ δεν ήθελα να γίνω γιατρός ή φυσικός. Ο καλλιτέχνης είναι και δεν δημιουργείται, γεννιέται έτσι» είπε αρχικά.

«Ήμουν δυστυχής μέσα μου»

«Οπότε, ναι, ήμουν δυστυχής μέσα μου. Δοκίμασα διάφορα πράγματα τα οποία όλα είχαν σχέση με την παραμυθία όπως η ξενάγηση. Έκλαιγα συνέχεια και ήμουν ένα παιδί που έκλαιγε συνέχεια. Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητη και εξακολουθώ να είμαι, αλλά τώρα έχω άλλα όπλα που απέκτησα με την ζωή, την αυτογνωσία και τη βοήθεια της ψυχανάλυσης» συμπλήρωσε η Ελένη Κοκκίδου.