Έλενα Αθανασοπούλου: Έτσι αντέδρασε μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη που κατηγορεί για βιασμό

Όπως αναφέρθηκε, η ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η απόφαση του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, να παραιτηθεί από τη σειρά, μετά την καταγγελία βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου.

 

Ο ίδιος με μία μακροσκελή ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε ότι απομακρύνεται από την τηλεοπτική σειρά την οποία σκηνοθετεί, γιατί δεν θέλει με κανένα τρόπο η προσωπική του περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του, την παραγωγή και το κανάλι.

Επίσης, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της ηθοποιού η οποία κατήγγειλε το γεγονός.

Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει απολύτως ψευδείς και χυδαίες και τονίζει ότι υπάρχει απόπειρα συκοφάντησης εναντίον του.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» «φιλοξενήθηκε» η πρώτη αντίδραση της Έλενας Αθανασοπούλου, μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη του.

Όπως αναφέρθηκε, η ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μιλώντας με την Έλενα Πολυκάρπου αναμένει να βρεθεί με τον δικηγόρο της.

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και αυτό που μας είπε είναι ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναμένει να βρεθεί σήμερα κιόλας με τον δικηγόρο της», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.