Δημήτρης Λάλος: Το θέατρο δείχνει το φως…καμία ανοχή σε όποιον εκμεταλλεύεται τη θέση του και την εξουσία του (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Λάλος μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού με τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός» και όπως λέει αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα με «στωικότητα»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Δημήτρης Λάλος μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη δουλειά του, τη σύζυγό του αλλά και το κίνημα #metoo.

 

Ο Δημήτρης Λάλος μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού με τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός» και όπως λέει αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα με «στωικότητα». «Το επάγγελμα μου είναι να είμαι ηθοποιός, εάν έρθει μέσα από αυτό και η αναγνωρισιμότητα, όλα είναι καλοδεχούμενα» προσθέτει.

Ο ίδιος δηλώνει αυτοδίδακτος στο κομμάτι της υποκριτικής. «Μαθήτευσα δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, η δουλειά ήταν η σχολή» λέει.

Ο Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου, με την οποία φέτος θα βρίσκονται στο θέατρο «Χώρος», στην παράσταση «Άλκηστις» του Ευριπίδη.

«Από επιλογή δεν δουλεύαμε με τη σύζυγο, αλλά οι συνθήκες ωρίμασαν για να το ξανακάνουμε» συμπληρώνει και τονίζει παράλληλα πως είναι σημαντικό «να έχεις τόσα κοινά στοιχεία με τον άνθρωπό σου».

Στην τοποθέτησή του για το κίνημα #metoo στον χώρο του θεάτρου, δηλώνει χαρακτηριστικά πως «το θέατρο δείχνει το φως και το πώς πρέπει να πράξουμε, καμία ανοχή σε όποιον εκμεταλλεύεται τη θέση του και την εξουσία του».

Ερωτώμενος για τις δικαστικές αποφάσεις, απαντά πως δεν έχει τα «εργαλεία» για να τις κρίνει.