Χιλιάδες μηνύματα για περαστικά στον Βασίλη Καρρά – Θαυμαστές του τραγουδιστή απ’ όλο τον κόσμο στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένη περίπου ένα μήνα πριν

Χιλιάδες ήταν τα μηνύματα για τα περαστικά στον Βασίλη Καρρά μετά την αποκάλυψη της «ON time» για την προγραμματισμένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής πριν από δύο εβδομάδες στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Θαυμαστές του Βασίλη Καρρά, όχι μόνο από όλη την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, θέλησαν να δώσουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση. Ο τραγουδιστής παίρνει δύναμη από την αγάπη του κόσμου κι αυτό είναι κάτι που όχι μόνο το λέει, αλλά το αποδεικνύει σε κάθε του κίνηση. Ίσως γι’ αυτό και ο κόσμος τον έχει λατρέψει.

Όταν θέλει να τραγουδήσει για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές του, δεν τον σταματάει τίποτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνισή του στο Ηράκλειο Κρήτης τον περασμένο Μάρτιο που αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Τότε ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τις «πεταλούδες» για τη λήψη ορού να βρίσκονται ακόμη στο χέρι του.

Ωστόσο, η πιο συγκινητική αντίδραση του Βασίλη Καρρά προς το κοινό του ήταν η στιγμή που γονάτισε μπροστά στους παρευρισκόμενους σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Νεστόριο. Μάλιστα, είχε δηλώσει συγκεκριμένα πως «είναι δυνατόν να σας πουλήσω εγώ; Είναι δυνατόν να μη γονατίσω μπροστά σας;».

Ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα υγείας και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης. Η τελευταία εμφάνισή του πριν από το χειρουργείο ήταν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του «J2US».

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένη περίπου ένα μήνα πριν. Για το λόγο αυτό ακυρώθηκε και η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever». Ο Βασίλης Καρράς μετά το χειρουργείο ήθελε να αναρρώσει και να ξεκουραστεί στον προσωπικό του παράδεισο, στο κτήμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου έχει φτιάξει μια φάρμα με βιολογικά προϊόντα, την «Karras Farm», στην οποία παράγει διάφορα προϊόντα και, όπως έχει πει και ο ίδιος, μόνο εκεί, στο χωριό που γεννήθηκε, ξεκουράζεται πραγματικά.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίαδ ΟΝ ΤΙΜΕ στις 7/11