Χειλά-Φαμέλη: Δέχτηκα μήνυμα για τον γυναικοκτόνο στη Ρόδο «εγώ ήμουν η πρώην του, πρόλαβα να φύγω» (Βίντεο)

Η πρωταγωνίστρια της συγκλονιστικής ταινίας μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατι θα σου κάνω κακό)», Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μίλησε για ένα μήνυμα που πήρε από γυναίκα ύστερα από τη γυναικοκτονία της 31χρονης στη Ρόδο

Η ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με πρωταγωνίστρια τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απέκτησε σημαντικό διαμέτρημα στο διαδίκτυο.

Η ηθοποιός έγινε παραλήπτης πολλών μηνυμάτων, κάποια από τα οποία επηρέασαν την ψυχοσύνθεσή της. Αυτό είπε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» στον Alpha μίλησε για αυτήν την ταινία, η οποία είναι, ως τώρα, το μεγαλύτερο παράσημό της και είπε ότι έγινε σημείο αναφοράς για κακοποιημένες γυναίκες. ««Έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άντρες».

Η Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε ένα μήνυμα που πήρε σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Ρόδου, πιθανώς αναφερόμενη στη γυναικοκτονία τον περυσινό Σεπτέμβριο: «Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο. Και μου λέει μια κοπέλα, “εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω”. Μου λέει, “είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω”. Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό» κατέληξε.