Χάρης Τζωρτζάκης: Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό: Όλα έγιναν στιγμιαία και τρομακτικά (Φωτό)

«Τα 40 χιλιόμετρα λαμαρίνας και σίδερου, όταν δεν μπορείς να τα σταματήσεις μπορούν να προκαλέσουν ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ δυστύχημα» έγραψε μεταξύ άλλων

Όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας 19/09/2022, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του , περιέγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση, στην οποία αποκάλυψε πως παραλίγο να τρακάρει άσχημα, όταν κάτι συνέβη και ξαφνικά όλα τα προπορευόμενα οχήματα, στη Β. Σοφίας αναγκάστηκαν να σταματήσουν απότομα. Ωστόσο, το δικό του δεν κατάφερε να σταματήσει.

Στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χάρης Τζωρτζάκης περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το συμβάν και σημείωσε πως ευτυχώς, δεν υπήρξε κανείς τραυματίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εκείνο που έφταιγε τελικά και το αυτοκίνητό του δεν σταμάτησε ήταν το χαλασμένο ABS.

Ε λοιπόν, πολλά μπορούν να συμβούν

«Μα ποιος μλκς μπορεί να τρακάρει στην ευθεία μέσα στην πόλη;» Άπειρες φορές έχω διερωτηθεί βλέποντας αυτοκίνητα τρακαρισμένα στα πιο ανυποψίαστα σημεία. Σήμερα ο μακάκας ήμουν εγώ. Οδηγώ δεκαεννέα χρόνια τα περισσότερα εξ αυτών στην Αθήνα. «Έλα μωρέ και τι μπορεί να συμβει με 40 χιλιόμετρα;» Αυτήν την αίσθηση είχα πάντα. Ε λοιπόν, πολλά μπορούν να συμβούν.

Σήμερα το πρωί κατέβαινα το δρόμο του Κάραβελ με κατεύθυνση τη Β.Σοφίας. Στο ύψος του νοσοκομείου «Συγγρός» και ενώ είχα ικανοποιητική απόσταση από το προπορευόμενο όχημα κάτι συνέβη πιο μπροστά με αποτέλεσμα όλα το προπορευόμενα αυτοκίνητα να σταματήσουν κάπως απότομα αλλά τίποτα το ασυνήθιστο για Αθήνα. Πατάω με τη σειρά μου κάπως απότομα το φρένο, πιάνει το ABS, περιμένω να σταματήσω, δεν σταματάω, λέω θα σταματήσω δεν μπορεί.. δεν σταματάω, λέω θα κόψει τουλάχιστον, δεν κόβει, καθόλου δεν κόβει και οδεύω ολοταχώς για καραμπόλα. Γαμώτο θα την πληρώσει ο μπροστινός μου και δεν φταίει ο άνθρωπος σκέφτομαι και κόβω το τιμόνι αριστερά με σκοπό να τρακάρω μόνος μου με κάνα δέντρο μην με ρωτήσετε γιατί δεν τράβηξα χειρόφρενο όλα αυτά έγινα στιγμιαία. Στιγμιαία και τρομακτικά.

Ευτυχώς το αμάξι σταμάτησε λίγο πριν το δέντρο, ο μπροστινός μου τη γλίτωσε, εγώ τη γλίτωσα, οι περαστικοί τη γλίτωσαν, το αμάξι δεν τη γλίτωσε αλλά νάμου. Ο μηχανικός με ενημέρωσε ότι το ABS ήταν χαλασμένο γι’ αυτό και δεν σταμάτησε το αμάξι. Γράφω αυτό το ποστ για να μεταφέρω την γνώση που ηλιθιωδώς μέχρι τώρα δεν κατείχα. Τα 40 χιλιόμετρα λαμαρίνας και σίδερου όταν δεν μπορείς να τα σταματήσεις μπορούν να προκαλέσουν ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ δυστύχημα. Θα μπορούσε να πέρναγε ένας περαστικός ή να έπεφτα πάνω στο δέντρο ή να είχα το μικρό μου γιο στο πίσω καθισματάκι.

Οι ρυθμοί της πόλης, οι ευθύνες, το στρες, η συνήθεια, μας κάνουν απρόσεχτους και επιρρεπείς σε ατυχήματα. Συντηρείστε σωστά τα αυτοκίνητά σας, το νου σας πάντα στο τιμόνι και να θυμάστε ότι τα 40 χιλιόμετρα όταν δεν μπορείς να τα σταματήσεις μπορούν να αποβούν μοιραία», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook: