Αθερίδης – Καρύδη: Οι δηλώσεις τους για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Φωτεινής Αθερίδου (Βίντεο)

«Έχει εύκολη εγκυμοσύνη» είπαν για την κόρη του ηθοποιού

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι για δεύτερη φορά έγκυος και ο πατέρας της, Θοδωρής Αθερίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Όσο για το πώς αισθάνεται που θα γίνει για δεύτερη φορά παππούς είπε στην κάμερα του «[email protected]»:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Η κόρη μου είναι μία χαρά, είναι στο θέατρο. Έχει εύκολη εγκυμοσύνη, είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για το φύλο του μωρού, δεν έχω κάποια προτίμηση. Ό,τι είναι».

Με τη σειρά της, η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε: «Να ζήσει. Με το καλό. Το ξέρω ότι είναι έγκυος. Τη βλέπω τη Φωτεινή, έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη, γι’ αυτό μπορεί και παίζει στο θέατρο. Έχει έναν ρόλο που δεν πειράζει να παίζει καθώς μεγαλώσει η κοιλίτσα».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις τους:

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, είδηση την οποία επιβεβαίωσε πριν μερικές ημέρες ο καλός της φίλος Δημήτρης Μακαλιάς μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτια;», λέγοντας πως διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ καλά, τα παιδιά διανύουν μία εξαιρετική περίοδο και οι δυο γιατί είναι πολύ καλά στα προσωπικά τους, με τον Θοδωρή τους περνάνε τέλεια, έχει αρχίσει και μεγαλώνει και τα παιδιά πάνε τέλεια και στα επαγγελματικά τους» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: