Άρης Σοϊλέδης: Πως σχολίασε το «δολοφονικό» βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor (Βίντεο)

«Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα;», ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο φετινό Survivor, μετα τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Στην εκπομπή «Love It», ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο «δολοφονικό» βλέμμα, όπως χαρακτηρίστηκε, που έριξε η Μαρία Αντωνά, στο άκουσμα του νικητή Στάθη Σχίζα.

«Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις; Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα; Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου», τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης.

Όσον αφορά στις δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ότι κάλεσε το ζευγάρι σε μία μεγάλη έξοδο μετά τον τελικό και εκείνοι δεν τους ακολούθησαν, ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως εκείνος έκανε την πρόταση εξαρχής, ωστόσο εξαιτίας της κούρασης και της επιθυμίας του να περάσει χρόνο με την Μαρία Αντωνά, προτίμησε να επιστρέψουν στο σπίτι τους.