Σάρον Στόουν: Το Χόλιγουντ με ξέχασε μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθα

«Αντιμετώπισα κι εγώ ένα ζήτημα διαφορετικότητας»

Η Σάρον Στόουν μίλησε πρόσφατα για το γεγονός ότι αγνοήθηκε από το Χόλιγουντ, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του THR «Raising Our Voices», η 65χρονη ηθοποιός μοιράστηκε την προσωπική της διαδρομή, καθώς «έπεσε» από τη βιομηχανία του θεάματος μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Μιλώντας στο κοινό του γκαλά, η Στόουν συζήτησε για το πώς το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε, είχε ως αποτέλεσμα να ξεχαστεί σε μεγάλο βαθμό στον χώρο.

«Αντιμετώπισα κι εγώ ένα ζήτημα διαφορετικότητας. Το 2001, έπαθα εγκεφαλικό επεισόδιο και οι πιθανότητες επιβίωσής μου ήταν μόλις 1%. Έζησα μια εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι πέρασε επτά χρόνια για να αναρρώσει από το εγκεφαλικό επεισόδιο και έκτοτε δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει δουλειές υποκριτικής.

 

«Όταν συνέβη αρχικά, επέλεξα να μην μοιραστώ την είδηση γιατί ήξερα ότι κάθε προσωπική αναποδιά θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα κάποιου. Δυστυχώς, κάτι πήγε στραβά για μένα, με αποτέλεσμα να είμαι στο περιθώριο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Υπήρξε μια εποχή στη ζωή μου που ήμουν μια πολύ επιτυχημένη σταρ του κινηματογράφου» συμπλήρωσε.

«Η διαφορετικότητα μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μία πτυχές. Μπορεί να είναι ένας τραυματισμός, το χρώμα του δέρματός σας ή απλώς να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Αν είστε κάποιος που εκπροσωπεί τη διαφορετικότητα, πρέπει να διεκδικήσετε τη θέση σας σε αυτή τη βιομηχανία» είπε κλείνοντας την ομιλία της η διάσημη ηθοποιός.