Ρίκι Μάρτιν: Ο αδερφός του τον υπερασπίζεται – «Έχει ψυχολογικά προβλήματα», είπε για τον ανιψιό του

Μέσα από ένα live στο Facebook, ο αδερφός του Πορτορικανού σταρ, Έρικ Μάρτιν, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με όλα όσα ακούγονται

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο μικρότερος και ετεροθαλής αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, αμέσως μετά τις κατηγορίες για αιμομιξία και κακοποίηση που έχουν επισκιάσει το όνομα του δημοφιλούς τραγουδιστή, από χθες.

Υπενθυμίζεται, ότι ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν, ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον θείο του και όταν χώρισαν ο Μάρτιν δεν το πήρε τόσο καλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρει στη μήνυσή του ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, ο τραγουδιστής να το καταδιώκει και να ασκήσει βία πάνω του.

Μέσα από ένα live στο Facebook, ο αδερφός του Πορτορικανού σταρ, Έρικ Μάρτιν, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με όλα όσα ακούγονται. Ανάμεσα σε όσα είπε, ο ίδιος τόνισε πως δεν θεωρεί τον αδερφό του «ικανό» για την ανάρμοστη συμπεριφορά που του καταλογίζεται από τη μήνυση του Σάντσες. Ακόμη, στο live το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, ο Έρικ Μάρτιν, ισχυρίστηκε, ότι ο Σάντσες «έχει ψυχικά προβλήματα».

«Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν», συνέχισε στο Live και πρόσθεσε: «Αυτό για το οποίο μιλάω είναι οι εμπειρίες μου, οι οικογενειακές μου εμπειρίες. Δεν νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ικανός για κάτι τέτοιο».

Αργότερα στο βίντεο, ο Έρικ ομολόγησε ότι ο ανιψιός του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλέφωνό του και ότι έχει αποκλειστεί από το Facebook του ανιψιού του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Έρικ Μάρτιν τόνισε πως ο ανιψιός του έχει βλάψει κι άλλα άτομα της οικογένειας, ενω την ίδια ώρα εκκρεμεί δικαστήριο εις βάρος του από μία γυναίκα την οποία απειλούσε πως θα σκοτώσει.

«Πολλές προσευχές για τον αδελφό μου, πολλές προσευχές για τον ανιψιό μου, πολλές προσευχές για την οικογένειά μου», κατέληξε στο Live του Facebook, ο Έρικ Μάρτιν.