Τι ζήτησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να συμμετάσχει στο Survivor All Star;

Έναν στόχο έχουν βάλει στον ΣΚΑΪ για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν και αυτός λέγεται Survivor All Star

Ένα από τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπισθεί είναι τα υπέρογκα ποσά που ζητούν οι παίκτες και φυσικά το μεγάλο έπαθλο του Survivor.

 

Έναν στόχο έχουν βάλει στον ΣΚΑΪ για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν και αυτός λέγεται Survivor All Star.

 

Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά ο δρόμος για τον Άγιο Δομίνικο δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Οι πρώτες κρούσεις που έχει κάνει ο Acun στα ονόματα που επιθυμεί να πάρουν μέρος στο reality επιβίωσης δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι περισσότεροι ζητούν εξωφρενικά ποσά.

Όπως γράφει η Μαρία Ανδρέου στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, ο Τούρκος παραγωγός έχει ήδη αποφασίσει να διπλασιάσει το τελικό έπαθλο στο Survivor, από 100 σε 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ σκοπεύει να δώσει ένα ποσό και στον φιναλίστ.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να γίνει μείωση στα υπόλοιπα χρηματικά ποσά, δηλαδή στον εβδομαδιαίο μισθό που θα παίρνουν οι παίκτες και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν.

Παρ’ όλα αυτά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν συζητήσει μέχρι στιγμής είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του, για να πει το ναι στο Survivor All Star, θεωρεί πως θα πρέπει να δει στη λίστα του Acun όντως τους καλύτερους παίκτες.