Σάκης Κατσούλης για All Star Survivor: «Θέλω τον Ντάνο στο για να υπάρχει ανταγωνισμός» (Βίντεο)

Ποιον άλλον παίκτη θα ήθελε στο παιχνίδι ένας από τους νικητές του ριάλιτι

Ο Σάκης Κατσούλης σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο All Star Survivor. Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε, πως έχει δεχτεί πρόταση για τον φετινό κύκλο: «Δεν έχω κλείσει ακόμα. Νομίζω ότι δεν έχει κλείσει κανείς, είναι σε συζητήσεις».

 

«Θέλω τον Ντάνο, τον Μάριο Πρίαμο για να υπάρχει ανταγωνισμός» δήλωσε για τους παίκτες που θα επιθυμούσε κοντά του, ενώ εξέφρασε δημόσια τη στήριξη του στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Φύλακας Άγγελος», του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Απαντώντας στο αν έχει γίνει πρόταση για το νέο Survivor και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ο ίδιος είπε: «Εννοείται της έχει γίνει πρόταση. Για εμένα είναι στο τοπ 3 των γυναικών, που πέρασαν απο το Survivor. Της αξίζει μια θέση στο All Star. Ήταν από τις πρώτες που έκανε ραντεβού».

Όσον αφορά στον Νίκο Κοκλώνη για το J2US: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο τον Κοκλώνη για την πρόταση που μου έκανε. Δεν θα συμμετέχω στο J2US, επειδή έχουν ακουστεί πολλά, παρότι η πρόταση ήταν τιμητική και οικονομικά και η προσέγγιση. Για το καλό του κόσμου και του Νίκου -συγγνώμη Νίκο μου!- δεν ήρθα γιατί αν με ακούσετε να τραγουδάω τα νούμερα μόνο κάτω μπορούν να πάνε και όχι πάνω».