Ανατροπή στο «Survivor All Star»: Μετά τον Ηλία Μπόγδανο, αποχωρεί η Σταυρούλα

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν

Όπως έχει γίνει γνωστό από τα spoilers μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου από το «Survivor All Star», η επόμενη παίκτρια που θα φύγει είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Ηλίας Μπόγδανος είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου».

Και πρόσθεσε πριν φύγει από το παιχνίδι:

«Από τη στιγμή που δεν θα έφτανα μέχρι το τέλος, καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα για να πάω στους ανθρώπους μου γιατί τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος και σκεφτόμουν κάποια λόγια που μου είχαν πει κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έξω. Ότι πρέπει να φτάνουμε και να κάνουμε κάποια πράγματα μέχρι εκεί πέρα που νιώθουμε χαρούμενοι. Πλέον όμως εδώ στο παιχνίδι ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω έξω στη ζωή μου» και η Σταυρούλα Χρυσαειδή πλάνταξε στο κλάμα.

Τα χρήματα που θα βάλει στην τσέπη της η Σταυρούλα είναι πολλά. Φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσό των 125. 000 ευρώ, αφού έκατσε στο ριάλιτι επιβίωσης 25 εβδομάδες.