Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η 6χρονη κόρη της κουρεύτηκε μόνη της – Δείτε το πανκ κούρεμά της (εικόνες)

Από τον Μάιο μακριά από το Μονακό η πριγκίπισσα

Η 43χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν ανάρτησε μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών στο Instagram σήμερα, που την δείχνουν αγκαλιά με τα παιδιά της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να στέκεται πίσω τους. Άλλες φωτογραφίες την δείχνουν τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα σκαρφαλωμένοι επάνω σε ένα δέντρο.

 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν είδε ξανά από κοντά την οικογένειά της

Το περίεργο κούρεμα της πριγκίπισσας Γκαμπριέλας

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε ίσως εντύπωση είναι το νέο κούρεμα της 6χρονης πριγκίπισσας, με τις ιδιαίτερες αφέλειες, με την πριγκίπισσα Σαρλίν να εξηγεί στη λεζάντα της φωτογραφίας. Όπως έγραψε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που έχω μαζί μου ξανά την οικογένειά μου (Η Γκαμπριέλα αποφάσισε να κουρευτεί μόνη της!!!) Συγνώμη Μπέλα μου, προσπάθησαν να κάνω ό,τι καλύτερο για να το φτιάξω».

Το περίεργο κούρεμα της πριγκίπισσας Γκαμπριέλας, το οποίο προσπάθησε να διορθώσει η Σαρλίν
Το περίεργο κούρεμα της πριγκίπισσας Γκαμπριέλας, το οποίο προσπάθησε να διορθώσει η Σαρλίν
Υπενθυμίζεται ότι το παλάτι είχε επιβεβαιώσει πως η 43χρονη πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε 4ωρη χειρουργική επέμβαση στις 13 Αυγούστου και αποκάλυψε πως η οικογένειά της θα την επισκεπτόταν στο τέλος του μήνα.

 

Από τον Μάιο μακριά από το Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν

 

Τα 6χρονα δίδυμα της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου

Η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται στη Νότια Αφρική από τον Μάιο, μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα διαρκούσε μερικές ημέρες, ωστόσο μια λοίμωξη ΩΡΛ την κρατά στη γενέτειρά της, χάνοντας ακόμη και την 10η επέτειο γάμου με τον πρίγκιπα Αλβέρτο τον Ιούλιο.

Τα 6χρονα δίδυμα της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου
Τον περασμένο μήνα, η πριγκίπισσα Σαρλίν αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Νότιας Αφρικής πως ελπίζει να επιστρέψει στο σπίτι της στο Μονακό στα τέλη Οκτωβρίου. «Αρχικά υποτίθεται ότι θα ήμουν εδώ για 10 με 12 ημέρες, δυστυχώς ένα πρόβλημα με την πίεση στα αυτιά μου, με κρατά εδώ»

 

Να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα Σαρλίν είδε την οικογένειά της από κοντά, ήταν όταν μοιράστηκε οικογενειακές τους φωτογραφίες από σαφάρι τον Ιούνιο.

Την περασμένη εβδομάδα, το παλάτι του Μονακό μοιράστηκε ένα γλυκό βίντεο στην επίσημη σελίδα του ζευγαριού στα social media με τις καλύτερες στιγμές της ζωής του πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλας, από τη γέννησή τους μέχρι την έναρξη του σχολείου αλλά και τη συμμετοχή τους σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις με τους γονείς τους.