Πιτ Ντέιβιντσον και Κόλιν Τζοστ απέκτησαν φέρι μποτ στο Στάτεν Άιλαντ έναντι 280.000 δολαρίων

Οι σταρ του Saturday Night Live έχουν μεγάλα σχέδια όπως φαίνεται

Οι Πιτ Ντέιβιντσον και Κόλιν Τζοστ φέρονται να έχουν μεγάλα σχέδια για ένα παροπλισμένο φέρι μποτ της Staten Island Ferry, το οποίο αγόρασαν, καταβάλλοντας 280.000 δολάρια.

Οι σταρ του Saturday Night Live, και οι δύο από το Στάτεν Άιλαντ, συνεργάστηκαν με τον κτηματομεσίτη και ιδιοκτήτη κλαμπ Πολ Ιτάλια για να αγοράσουν το σκάφος, το οποίο ήταν προς πώληση σε δημοπρασία, σύμφωνα με τη New York Post.

Μιλώντας στη The Post, ο Ιτάλια, που είναι συνιδιοκτήτης του The Stand comedy club στο Μανχάταν, είπε ότι οι τρεις έχουν «μεγάλα σχέδια» για φέρι μποτ, τα οποία περιλαμβάνουν τη μετατροπή του πλοίου σε «ζωντανό χώρο ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, με κωμωδία, μουσική, τέχνη κ.λπ.».

 

 

«Είμαστε στα πρώτα στάδια, αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαμε την ίδια φιλοδοξία – να μην δούμε αυτό το πλοίο να πηγαίνει στο σκουπιδότοπο» είπε για το φέρι-μποτ, που φέρει το όνομα Τζον Φ. Κένεντι.

Το Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης έθεσε προς πώληση το πλοίο σε δημοπρασία στις 12 Ιανουαρίου – με τιμή εκκίνησης τα 125.000 δολάρια – αφού παροπλίστηκε λόγω μηχανικών προβλημάτων, αναφέρει η The Post. Τελικά το πλοίο που ναυπηγήθηκε το 1965 απέκτησαν οι κωμικοί.