Παρ’ ολίγον ατύχημα για τον Τόνι Σφήνο – Υποχώρησε η εξέδρα την ώρα που τραγουδούσε

Δείτε το βίντεο

«Στο… τσακ» γλίτωσε το ατύχημα ο γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος κατά την διάρκεια νυχτερινής του εμφάνισης.

 

 

 

Την στιγμή που βρισκόταν πάνω στην σκήνη με έναν άντρα, η εξέδρα υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθούν κι οι δύο στο πάτωμα. Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ο Τόνι Σφήνος έκανε γνωστό το περιστατικό με μία δημοσίευσή του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο από την στιγμή του ατυχήματος και με το γνωστό κωμικό του ύφος σχολίασε το περιστατικό.

«Μάγια του Γιοκαρινη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακουστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδανε την Ευλαμπια! Σεισμός πολλών ριχτερ ευτυχώς χωρις θύματα γιατί οι σωστοί οι ντομπροι καλλιτεχναι μένουν παντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές 🙂 Προσοχή οδηγίες για ναυτιλομένους : οχι αναπηδήσεις και ξαπλωματα σε εντονους ρυθμούς συντονισμού πανω σε μάρμαρα Καρύστου σε πλακοστρωσεις και αγκωνάρια καθως και σε αετώματα. Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρωσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιαζετε σε ανισοπεδα τράπεζα και καρεκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφυγετε τις σφήνες που εχουν μονο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλεξτε Σφηνο για μόνιμο και σταθερο κράτημα 🙂 Γιατί ο Σφηνος ξέρει και να κρατα την κατακορυφο..!», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε το βίντεο: