Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών Ρον Τζέρεμι κατηγορείται για 30 σεξουαλικές επιθέσεις

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία δίκης

Το δικαστήριο απήγγειλε κατηγορία για τον ηθοποιό ταινιών ενηλίκων Ρον Τζέρεμι για περισσότερες από 30 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που αφορούσαν 21 γυναίκες και κορίτσια σε διάστημα άνω των δύο δεκαετιών, δήλωσαν οι αρχές.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ron Jeremy (@realronjeremy)


Ο 68χρονος Τζέρεμι, του οποίου το νομικό όνομα είναι Ρόναλντ Τζέρεμι Χάιατ, δήλωσε αθώος στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη για όλους τους ισχυρισμούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν 12 κατηγορίες βιασμού.

 

Το κατηγορητήριο, το οποίο επέστρεψε στις 19 Αυγούστου και δεν ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, καλύπτει τους ισχυρισμούς που χρονολογούνται από το 1996 έως το 2019 με θύματα ηλικίας 15 έως 51. Οι κατηγορίες φαίνονται να είναι ίδιες με τις κατηγορίες που κατατέθηκαν εναντίον του Τζέρεμι πέρυσι, τις οποίες επίσης αρνήθηκε.

Σε μια τακτική κίνηση, που χρησιμοποιήθηκε επίσης στην υπόθεσή εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, οι εισαγγελείς της κομητείας του Λος Άντζελες χρησιμοποίησαν μυστικές διαδικασίες μεγάλων ενόρκων για να πάρουν ένα κατηγορητήριο που αντικαθιστά τις αρχικές κατηγορίες, επιτρέποντάς τους να παραλείψουν μια δημόσια προκαταρκτική ακρόαση για τα αποδεικτικά στοιχεία και να προχωρήσουν στη δίκη.

Οι κατηγορίες

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ron Jeremy (@realronjeremy)


Ο συνήγορος υπεράσπισης Stuart Goldfarb είπε σε ένα μήνυμα ότι «η θέση του Jeremy είναι η ίδια με την υποβολή της ποινικής καταγγελίας. Είναι αθώος για όλες τις κατηγορίες ».

Ο Τζέρεμι κρατείται στη φυλακή με εγγύηση 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων από τη σύλληψή του τον Ιούνιο του 2020.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει καταγγελίες ότι ο Τζέρεμι βίασε μια 19χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια φωτογράφησης το 1996, βίασε μια 26χρονη γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο το 2003 και βίασε μια 17χρονη κοπέλα σε σπίτι το 2008.

Κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση σε ένα 15χρονο κορίτσι το 2004.

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία δίκης.

Με το παρατσούκλι «The Hedgehog», ο Τζέρεμι  ήταν από τους πιο γνωστούς και ενεργούς πρρωταγωνιστές στη βιομηχανία πορνό εδώ και δεκαετίες, εμφανιζόμενος σε εκατοντάδες ταινίες από τη δεκαετία του 1970. Έχει κάνει επίσης τακτικές εμφανίσεις σε ταινίες mainstream και σε ριάλιτι τηλεοπτικές εκπομπές.

Μαζί με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν , είναι ένας από τους λίγους άνδρες που ερευνήθηκαν και κατηγορήθηκαν από την ειδική ομάδα εισαγγελέα που δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας καθώς η εποχή του #MeToo κέρδισε δυναμική στα τέλη του 2017.