Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγραψε βιβλίο: Οι επτά κανόνες της ζωής και η συμβουλή του πατέρα του

Το όνομα του βιβλίου είναι: «BE USEFUL: Seven Tools for Live».

Συγγραφέας έγινε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις, τις οποίες οι θαυμαστές του θα μπορούν να διαβάσουν στο βιβλίο του «BE USEFUL: Seven Tools for Live».

 

Στο βιβλίο, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση από τον εκδοτικό οίκο, Penguin Press από τον οποίο θα κυκλοφορήσει, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ παρουσιάζει τους επτά κανόνες του, οι οποίοι θα βοηθήσουν τον αναγνώστη να βρει τον αληθινό σκοπό της ζωής.

Οι επτά κανόνες του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

«Ο σημαντικότερος bodybuilder του κόσμου. Ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του κινηματογράφου στον κόσμο. Ο ηγέτης της έκτης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο. Το ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ακούγεται σαν αστείο. Αλλά αυτό δεν είναι αστείο. Είναι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Και αυτό δεν συνέβη τυχαία» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται από τον εκδοτικό οίκο, η επιτυχία του Σβαρτσενέγκερ δεν ήταν τυχαία, αλλά μέρος μιας διαδικασίας. «Ήταν αποτέλεσμα καθαρού οράματος, σφαιρικής σκέψης, σκληρής δουλειάς, άμεσης επικοινωνίας, διαλλακτικότητας στην επίλυση προβλημάτων, ευρύτητας πνεύματος, περιέργειας και δέσμευσης για ανταπόδοση» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Όλα αυτά καθοδηγήθηκαν από ένα μάθημα που του δίδαξε ο πατέρας του: να είσαι χρήσιμος. Καθώς ο Άρνολντ κατακτούσε κάθε βασίλειο στο οποίο έμπαινε, κράτησε τη ρήση του πατέρα του κοντά στην καρδιά του» επισημαίνεται.