Ντόρα Μακρυγιάννη: Η κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκα στα 18 με έκανε πιο δυνατή

Πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος»

Πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος» και μπορεί η σεζόν να ήταν κουραστική και δύσκολη αλλά αν γύριζε ξανά τον χρόνο πίσω θα το έκανε ξανά και ξανά.

 

 

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας ένιωσε περίεργα. «Νιώθω ότι δεν ευχαριστιόμαστε το ίδιο τα πράγματα. Υπάρχει ένα μάγκωμα… Θέλεις να αγκαλιάσεις και μετά το σκέφτεσαι».

Η τηλεοπτική της πορεία ξεκίνησε με την καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και από φέτος την βλέπουμε στη σειρά «Ήλιος», η οποία θα συνεχίσει και για δεύτερη χρονιά. Έτσι η ηθοποιός δήλωσε: «Πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολλές ώρες… Αν ξαναγυρνούσα πίσω, θα το ξαναέκανα. Ήταν ένα σίριαλ που με γνώρισε ο κόσμος και πήγε πάρα πολύ καλά».

Η τηλεόραση δεν την φόβιζε, γιατί δεν την είχε καθόλου στο μυαλό της και ήρθε τυχαία στη ζωή της και ανέφερε στην συνέχεια:«Δεν μπορούσα καν να το διανοηθώ. Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και δεν περίμενα να περάσω».

Όνειρό της είναι συνεργαστεί κάποια στιγμή με τη Μαρία Καβογιάννη, την οποία, όπως είπε, έχει μέσα στην καρδιά της. «Έχω κάνει πολύ δράμα και θα ήθελα να κάνω κωμωδία στα επόμενα βήματά μου. Μέσα από αυτή του δουλειά ανακαλύπτεις δυνάμεις που σε πηγαίνουν παρακάτω ως άνθρωπο».

Η κακοποιητική συμπεριφορά στα 18

Η Ντόρα Μακρυγιάννη αναφέρθηκε και στην κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία, αποκαλύπτωντας ότι:

«Η κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκα στα 18 μου δεν έχει σταθεί εμπόδιο, αλλά το είδα ως εμπειρία για να πάω μπροστά. Ήταν πολύ δική μου δυνατή θέληση να μη με εμποδίσει. Με βοήθησαν οι φίλοι και οι γονείς μου, έκανα και ψυχανάλυση. Είναι η θέληση για τη ζωή, είναι η θέληση να βλέπω τον ήλιο και να λέω ‘τι ωραίο θαύμα και σήμερα!’» και κατέληξε:

«Δεν μπορεί να φανταστεί κάθε γυναίκα και κάθε άντρας τι φως μπορεί αν βγάλει από αυτή την εμπειρία όταν την ξεπεράσει. Δεν θα το πιστέψει ούτε ο ίδιος. Θα νιώσει μία δύναμη, μία απελευθέρωση, μία αγαλλίαση… Νιώθεις τέτοια δύναμη που κι αν μόνο λίγο το σκεφτείς, θεωρώ ότι σου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη».