Νίκος Κουρκούλης: Βίωσα ένα θαύμα στο Άγιο Όρος – Μου έβαλαν μια ζώνη που βάζουν στις άτεκνες γυναίκες και έγινα καλά

Εκ βαθέων εξομολόγηση από τον γνωστό τραγουδιστή

Το θαύμα που βίωσε στο Άγιον Όρος όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας αναφέρθηκε ο Νίκος Κουρκούλης, περιγράφοντας τη μεταφυσική εμπειρία που έζησε όταν όταν επισκέφθηκε τη μονή της Αγίας Άννας.

 

 

 

«Κρατάω την πίστη μου, στο Άγιο Όρος βίωσα ένα θαύμα» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Ένας φίλος μου που δεν είναι πια στη ζωή με παρακίνησε να πάμε στο Άγιο Όρος. Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα το 2002 και μπήκα στο καραβάκι από Ουρανούπολη για Αγία Άννα και βρήκα μόνο μία θέση άδεια. Ο διπλανός μου στη θέση έμελε να είναι ο γιατρός που θα με χειρουργούσε στην Αμερική» περιγράφει.

«Τη Μ. Παρασκευή με παίρνει ένας Γέροντας μέσα στη Μονή μου έβαλε μία ζώνη που βάζουν στις άτεκνες γυναίκες και μετά από αυτό έγινα καλά. Είναι μία περίπτωση αυτοΐασης» αναφέρει ο Νίκος Κουρκούλης.

Για την οικογένεια του και το γάμο μου με την Κέλλυ Κελεκίδου είπε: «είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι, είμαστε ζευγάρι τόσα χρόνια υπήρχαν εντάσεις» ενώ για την κρίση που πέρασε ο γάμος τους ανέφερε «έχουμε περάσει μεγάλη κρίση 1 χρόνο ήμουν εγώ Ελλάδα μόνος μου και η οικογένειά μου στην Αυστραλία».