Μπραντ Πιτ: Κέρινο ομοίωμα του ηθοποιού «χαιρετά» τους θεατές που πήγαν στην πρεμιέρα του «Bullet train» (Φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες - Κινηματογράφος έχει δανειστεί το κέρινο ομοίωμα του ηθοποιού από το Μαντάμ Τισό για να προωθήσει καλύτερα τη νέα του ταινία

Αν πάτε να δείτε τη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ «Bullet train» μην απορήσετε αν τον δείτε μπροστά σας. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για τον ίδιο τον ηθοποιό αλλά για το κέρινο ομοίωμά του το οποίο κινηματογράφος το δανείστηκε από το μουσείο Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο και το τοποθέτησε στην υποδοχή του για να «χαιρετά» τους θεατές που πηγαίνουν να δουν την πρεμιέρα της ταινίας «Bullet Train» στην οποία πρωταγωνιστεί ο χολιγουντιανός σταρ.

Δείτε τις φωτογραφίες

Brand_Pit10
Brand_Pit20
Brand_Pit100

Φωτογραφίες: AEDT / SplashNews.com

Ο… χωρισμός Τζολί – Πιτ

Το μουσείο Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο το Σεπτέμβριο του 2016 τοποθέτησε σε διαφορετικά σημεία τα κέρινα ομοιώματα της Αντζελίνα Τζολί και του Μπρατ Πιτ, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού.

«Αντιδράσαμε γρήγορα στη χθεσινή είδηση για το χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ και τα σχέδιά τους για διαζύγιο, αποτυπώνοντας το χωρισμό και στις κέρινες φιγούρες», ανέφερε εκπρόσωπος του μουσείου.

«Οι κέρινες φιγούρες, που δημιουργήθηκαν το 2013, χωρίστηκαν και τώρα βρίσκονται σε σεβαστή απόσταση η μία από την άλλη. Η Αντζελίνα βρίσκεται κοντά στη Νικόλ Κίντμαν και ο Μπραντ Πιτ στον πολλάκις συμπρωταγωνιστή του Μόργκαν Φρίμαν» σημείωσε.