Στη μεσημεριανή ζώνη η Φαίη Σκορδά την επόμενη σεζόν

Δείτε το ρεπορτάζ

Στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ αναμένεται να βρεθεί από τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια κλίνει προς το να δώσει θετική απάντηση στην πρόταση που της έγινε από το κανάλι του Φαλήρου και ήταν η μετακόμιση της ψυχαγωγικής εκπομπής της στη ζώνη 12.00-14.00.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η παρουσιάστρια συναντήθηκε σε πολύ καλό κλίμα την προηγούμενη εβδομάδα με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού προκειμένου να συζητήσουν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο ΣΚΑΪ επιθυμεί την επαναφορά του προγράμματος στη δομή που είχε πριν από την έλευση της Φαίης Σκορδά στο κανάλι. Δηλαδή, από τις 05.00 με το «Σήμερα» και στη συνέχεια στο δίωρο 10.00-12.00 με τους «Αταίριαστους» να έχει μια ενιαία ενημερωτική ζώνη και στη συνέχεια να δίνεται η σκυτάλη στην ψυχαγωγία. Αυτό το μοντέλο είχε ακολουθηθεί και την περίοδο που το κανάλι συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα με την εκπομπή «Μεσημέρι», αλλά και στη συνέχεια με το «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου.

Το μοντέλο αυτό ισχύει και στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, όπου το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου προβάλλεται στη ζώνη 12.00-14.00.

Πλέον, σε επόμενο ραντεβού της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες, όπως το περιεχόμενο που θα έχει το δίωρο πρόγραμμα της παρουσιάστριας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και ποια θα είναι η ομάδα των συνεργατών που θα την πλαισιώνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 9/6/2023