Πρόταση σε γνωστή παρουσιάστρια για το δελτίο του Action24 – O Σεραφείμ Κοτρώτσος πιθανός σχολιαστής

Διευθυντής σύνταξης αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Σταθόπουλος

Το ενημερωτικό παζλ του νέου Action24 στήνεται αυτή την περίοδο από τους νέους ιδιοκτήτες, σε συνεργασία με τον Διονύση Παναγιωτάκη και τον διευθυντή ειδήσεων, Γιάννη Σαραντάκο.

Οι πληροφορίες του «S» είναι ότι έχει βολιδοσκοπηθεί γνωστή δημοσιογράφος για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, η οποία δεν είχε δώσει απάντηση μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Ο προγραμματισμός -που, πάντως, τελεί υπό διαρκή επεξεργασία– είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού να βγαίνει 9 με 10 το βράδυ και να περιλαμβάνει παράθυρα σχολιαστών. Ακούγεται ότι ο Σεραφείμ Κοτρώτσος ενδεχομένως θα είναι ο ένας εξ αυτών.

Για το πρωί

Παράλληλα γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ζευγάρι παρουσιαστών για την πρωινή ζώνη, για την οποία η πρόθεση είναι να μπει στον σκληρό ανταγωνισμό, στη ζώνη από τις 6 το πρωί έως τις 10. Οι πρώτες κρούσεις και σε αυτό το μέτωπο δεν έχουν τελεσφορήσει μέχρι τώρα, αλλά θεωρείται θέμα χρόνου. Σε ό,τι αφορά τη νυχτερινή ζώνη, πρόθεση είναι να υπάρχει ενημερωτικό πρόγραμμα από τις 10 έως τις 12 το βράδυ με σχολιαστές, ζωντανές συνδέσεις, όχι αμιγώς πολιτικού περιεχομένου.

Ιδιαίτερη εκτίμηση

Σταθερό πυλώνα σε κάθε περίπτωση, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και κατάσταση, αναμένεται να αποτελέσει, εκτός των άλλων, ο Γιώργος Πιέρρος, ο οποίος χαίρει ιδιαιτέρως της εκτίμησης του Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος συνεχίζει ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και στην εποχή των Μπάκου και Καϋμενάκη.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι διευθυντής σύνταξης αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Σταθόπουλος. Σε ό,τι αφορά τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, που μετακομίζει από την Γκράβα στα βόρεια, ήδη ξεκίνησαν εργασίες για τα νέα γραφεία, με την πρόθεση να ολοκληρωθούν μέσα στον Οκτώβριο.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 27 Αυγούστου 2022.