Ο Γιώργος Κουβαράς και επίσημα στην ΕΡΤ

«Στο Κέντρο» και «Ανάλυσέ το» οι νέες ενημερωτικές εκπομπές

Ο Γιώργος Κουβαράς αποχώρησε από το ACTION 24 πριν λίγο καιρό, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook και πλέον εντάσσεται στο δυναμικό της ΕΡΤ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Ο καταξιωμένος και έγκριτος και δημοσιογράφος έρχεται στην κρατική τηλεόραση με δύο ενημερωτικές εκπομπές, με τίτλο «Στο Κέντρο» και «Ανάλυσέ το» όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει και επισήμως ότι ενισχύει τον ενημερωτικό της τομέα με τον Γιώργο Κουβαρά. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος θα παρουσιάζει από τις αρχές Μαΐου, και κάθε εβδομάδα, τρεις ενημερωτικές εκπομπές κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 23:00 στην ΕΡΤ1, και κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο ΕΡΤNEWS.

Ο τίτλος της πρώτης εκπομπής που θα βγει στον αέρα την Τρίτη 3 Μαΐου 2022, και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη, θα είναι «Στο Κέντρο», καθώς θα έχει στο επίκεντρό της έναν ή δύο πρωταγωνιστές της τρέχουσας επικαιρότητας στη λογική της one on one συνέντευξης. Ο τίτλος των άλλων δύο εκπομπών – Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Μαΐου – θα είναι «Ανάλυσέ το», καθώς σκοπός τους θα είναι η αναζήτηση της ουσίας πίσω από τα γεγονότα με πολυπληθέστερα πάνελ, στα οποία εκτός από πολιτικοί θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι και ειδικοί αναλυτές».

Στις αρχές του ερχόμενου μήνα λοιπόν ο Γιώργος Κουβαράς παίρνει θέση στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και θα έχει ενδιαφέρον αν κι οι τηλεθεατές πιάσουν θέση μπροστά από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης, υποστηρίζοντας την «ενίσχυση του ενημερωτικού της τομέα»!