«Νύχτα στάσου»: Η νέα μουσική εκπομπή με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο

Προς αντικατάσταση της «Αυλής των χρωμάτων» στην ΕΡΤ

Αλλαγή δεδομένων για τη μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Η Αθηνά Καμπάκογλου παραμένει στο δυναμικό της ΕΡΤ ως μόνιμη υπάλληλος, χωρίς όμως τηλεοπτική παρουσία ή συμμετοχή στη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ, καθώς μετά τα όσα συνέβησαν δημοσίως, η διοίκηση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα αποφάσισε την οριστική λήξη της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων».

Τη θέση της θα πάρει μια νέα μουσική εκπομπή. Η απόφαση πάρθηκε ήδη στο τελευταίο ΔΣ της ΕΡΤ και απομένει πλέον η επίσημη ανάρτησή της στη «Διαύγεια».

Πρόκειται για τη νέα μουσική εκπομπή με τίτλο «Νύχτα στάσου», η οποία θα είναι αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και θα προβάλλεται Σάββατο βράδυ μέσα από τη συχνότητα του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.

Παρουσιαστές θα είναι ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκπομπής θα έχει η γνωστή μουσικοσυνθέτρια Λίνα Νικολακοπούλου.

Όσον αφορά την πρεμιέρα, πιθανότατα θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να προβληθεί και νωρίτερα.

Αρκετά αργότερα στο πρόγραμμα του πρώτου καναλιού θα επιστρέψει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων και η εκπομπή «Μουσικό κουτί» με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 11/9/2023