Κώστας Τσουρός: «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Ιωάννα Τούνη» (Βίντεο)

«Θα έκανες τέτοια γυμνή φωτογράφιση και θα την ανέβαζες ενώ είσαι έγκυος;»

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, η Ιωάννα Τούνη πόζαρε ολόγυμνη στον φωτογραφικό φακό. Την φωτογραφία, μαζί με ένα βίντεο από τα backstage, τα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το θέμα έπεσε προς συζήτηση στο τραπέζι του «Mega Καλημέρα» και ο Κώστας Τσουρός είχε να πει πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Ιωάννα Τούνη

«Θα έκανες τέτοια γυμνή φωτογράφιση και θα την ανέβαζες ενώ είσαι έγκυος;», ρώτησε αρχικά ο Κώστας Τσουρός την Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε: «Είναι πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και είναι η Ιωάννα Τούνη. Δηλαδή, εγώ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Ιωάννα Τούνη. Θέλω να πω ότι δεν με εκπλήσσει που βλέπω αυτή τη φωτογραφία, ίσως τη θεωρώ και αναμενόμενη από την Ιωάννα. Δεν είναι ότι είδα ξαφνικά την Ελεονώρα Μελέτη να ανεβάζει φωτογραφία με την κοιλιά τούρλα γυμνή και λέω τι έκανε;

Η Ιωάννα Τούνη αυτή είναι η δουλειά της, αυτό κάνει, προσπαθεί να το κάνει με συνέπεια αυτό που έχει επιλέξει και γι’ αυτήν καλά κάνει. Εμένα δεν μου δίνει κάτι, το θεωρούσα αναμενόμενο, δεν είναι ότι εκπλήσσομαι. Έχει κάνει και άλλα αντίστοιχα, πάντα έκανε εκκεντρικές φωτογραφίες».

«Επίσης, μετά τις γιορτές κι εγώ αν φωτογραφηθώ γυμνός έτσι θα είμαι», είπε με χιούμορ ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: