«Καρφί» από τον Λιάγκα: Δεν πήρα εγώ τη Δούκισσα στο «Πρωινό»

Μια ατάκα χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Λάκη Γαβαλά πυροδότησε έντονες συζητήσεις για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Τεταμένο συνεχίζει, σύμφωνα με πληροφορίες της «OΝ time» , να είναι το κλίμα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 εξαιτίας των ποσοστών τηλεθέασης.

Μια ατάκα χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Λάκη Γαβαλά πυροδότησε έντονες συζητήσεις για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λάκης Γαβαλάς, καλεσμένος της εκπομπής, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και στη Δούκισσα Νομικού, σχολίασε μεταξύ άλλων την επιστροφή του «GNTM» και τη Σοφία Χατζηπαντελή ως κριτή στο reality. Ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι η επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή έγινε για να έχουν θέματα να συζητάνε οι εκπομπές λόγω των φρυδιών της και κοιτώντας τον Γιώργο Λιάγκα ρώτησε όλο νόημα: «Εσείς τη Δούκισσα γιατί την πήρατε;». Με την ίδια να απαντάει γελώντας: «Για το μυαλό μου». Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως απάντησε: «Γιατί είναι ένα πολύ γλυκό, όμορφο και ταλαντούχο πλάσμα, δεν την πήρα εγώ, ήταν επιλογή όλων μας εδώ στον ANT1».

Ο Γιώργος Λιάγκας επανέλαβε στη συνέχεια «Δεν την πήρα εγώ».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16/9