Καινούργιου: «Χρησιμοποίησα το “κατίνα” για την Ελευθερία , δεν είναι και τόσο κακό» (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες αποκάλεσε «κατίνα» την Ελευθερία Ελευθερίου και σήμερα έδωσε εξηγήσεις μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες αποκάλεσε «κατίνα» την Ελευθερία Ελευθερίου και σήμερα έδωσε εξηγήσεις μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει: «Το μόνο που με νοιάζει στο Survivor αυτές τις ημέρες είναι το πόσο “κατίνα” είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με αυτό, αλλά τις επόμενες ημέρες. Απλά ήθελα να πετάξω μια ατάκα. Δηλαδή πραγματικά, εδώ ο κόσμος καίγεται και… Έχω σοκαριστεί. Και υποτίθεται είναι φίλη της γιατί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε ένα βίντεο που βλέπανε την πρεμιέρα του Survivor μαζί. Δε ξέρω τι κάνει η Παναγιώταρου εδώ ούτε αν ισχύουν αυτά που κυκλοφορούν και αυτά που γράφονται στο Twitter και δεν με αφορά.

Εγώ πιστεύω ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στον Στάθη Σχίζα και πιο χοντρά πράγματα από αυτά που αναφέρθηκαν. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια και δεν με αφορά. Καταρράκωσε την ψυχολογία ενός παιδιού, του Στάθη Σχίζα, που είναι πολύ ερωτευμένος, λέει παντού για την Αλεξάνδρα “η γυναίκα μου”, έχει και ένα κοριτσάκι έξω. Το τι έχει συμβεί δεν με αφορά, αλλά, αυτό που έκανε η Ελευθερίου, ειλικρινά… Εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα “Χ”».

Με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια, σήμερα η Καινούργιου εξήγησε:

«Αυτό με το κατίνα, επειδή το χρησιμοποίησα και εγώ την περασμένη εβδομάδα. Είναι μια λαϊκή ρήση. Και μένα Κατίνα με λένε. Κατερίνα, Κατίνα δεν είναι κάτι τόσο κακό. Εγώ που με λένε Κατερίνα, δεν προσβάλλομαι. Το λέω γιατί διάβασα διάφορα. Δεν είναι Twitter, είναι από κάποιους που έχουν γίνει σχολιαστές των πάντων».