Μασίν Γκαν Κέλι: Έσπασε ένα ποτήρι κρασί στο κεφάλι του επί σκηνής (Βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του το Σαββατοκύριακο, ο Μασίν Γκαν Κέλι θέλησε να δώσει ένα ξεχωριστό show στο κοινό του

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του το Σαββατοκύριακο, ο Μασίν Γκαν Κέλι θέλησε να δώσει ένα ξεχωριστό show στο κοινό του.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή κι ενώ τραγουδούσε το «Bloody Valentine», έσπασε ένα ποτήρι κρασί πάνω στο κεφάλι του, ματώνοντας έτσι το πρόσωπό του.

Μάλιστα, στη συνέχεια, φανερά ανενόχλητος τράβηξε βίντεο τον εαυτό του, ενώ στάζει αίμα και τα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Θεέ μου, Κλίβελαντ. Ο βασιλιάς είναι τρελός», ακούγεται να λέει σε ένα από αυτά.

Πηγή που ήταν κοντά στον Μασίν Γκαν Κέλι δήλωσε στην Page Six: «Ήταν δική του ιδέα. Ήταν μια συναρπαστική στιγμή από οποιαδήποτε οπτική γωνία τη δεις».

Ολόκληρη η εμφάνιση του καλλιτέχνη πάντως θεωρήθηκε εντυπωσιακή από την πρώτη κιόλας στιγμή, που μπήκε στο στάδιο. Ειδικότερα, κρεμάστηκε σε ένα σχοινί, το οποίο τον μετέφερε από τη μία άκρη του γηπέδου στην απέναντι, αφήνοντάς τον πάνω στη σκηνή.