Κόρτνεϊ Κοξ: Κυνηγούσα την νεότητα και δεν καταλάβαινα ότι έμοιαζα περίεργη

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60 ετών. Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα»

Τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε ως “Monica” στα Φιλαράκια, ενώ πρόσφατα συμμετείχε στη συνέχεια των ταινιών “Scream”, οι οποίες την έκαναν διεθνώς γνωστή πριν περίπου 20 χρόνια.

 

Η Κόρτνεϊ Κοξ έδωσε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την περίοδο που δεν σταματούσε να παρεμβαίνει στην εμφάνισή της με πλαστικές επεμβάσεις και ενέσεις.

Όπως είπε καθώς μεγάλωνε «κυνηγούσε τον χρόνο και την νεότητα», αλλά τώρα έχει συμβιβαστεί με την εικόνα της.

«Υπάρχει μια περίοδος που λες “αλλάζω και φαίνομαι μεγαλύτερη“. Προσπάθησα να κυνηγήσω την νεότητα. Και δεν συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα μοιάζω πολύ περίεργη με τις ενέσεις και κάνοντας πράγματα στο πρόσωπό μου που δεν θα έκανα ποτέ ξανά στη ζωή μου».
Παραδέχθηκε, επίσης, πως είναι ευγνώμων που μεγαλώνει και πως δεν πιστεύει πως σε λίγο καιρό θα γίνει 60 ετών.

«Θεέ μου είναι δύσκολο να το λέω και να το ακούω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60 ετών. Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα»

 

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για το reunion των «Friends» το οποίο χαρακτήρισε «φανταστικό», αλλά και για τη σχέση της με τις Jennifer Aniston και Lisa Kudrow, τις οποίες νιώθει αδελφές της.