Κέλι Μπρουκ: Ένιωθα «παρείσακτη» λόγω των πλούσιων καμπυλών μου

Το 42χρονο μοντέλο, που βρίσκεται στο χώρο του μόντελινγκ για σχεδόν τρεις δεκαετίες, ισχυρίστηκε ότι έχανε δουλειές, καθώς οι εταιρείες προσλάμβαναν λεπτότερα κορίτσια

Η Κέλι Μπρουκ αποκάλυψε ότι ένιωθε πάντα «παρείσακτη» στη βιομηχανία της μόδας εξαιτίας της πληθωρικής της σιλουέτας.

Το 42χρονο μοντέλο, που βρίσκεται στο χώρο του μόντελινγκ για σχεδόν τρεις δεκαετίες, ισχυρίστηκε ότι έχανε δουλειές, καθώς οι εταιρείες προσλάμβαναν λεπτότερα κορίτσια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της το περιοδικό «Fabulous» της «Sun», μίλησε για το πώς έχει αλλάξει η βιομηχανία τα τελευταία χρόνια και πώς πλέον αγκαλιάζει τις καμπύλες της.

 

Μπρουκ, Κέλι Μπρουκ: Ένιωθα «παρείσακτη» λόγω των πλούσιων καμπυλών μου
Η Κέλι Μπρουκ δήλωσε στη συνέντευξή της: «Η συνεργασία με εταιρείες μόδας είναι κάτι που πάντα μου άρεσε, αλλά δεν ήταν πάντα όλες ανοιχτές με μένα λόγω του σώματός μου. Ήμουν γεμάτη καμπύλες και δεν είχα τη λεπτή φιγούρα που ήθελαν. Η βιομηχανία της μόδας έχει αλλάξει τόσο πολύ, που ακόμη και η αγορά γοητευτικών σετ εσωρούχων και μαγιό ήταν αδύνατη αν ήσασταν πάνω από C cup».

 

Μπρουκ, Κέλι Μπρουκ: Ένιωθα «παρείσακτη» λόγω των πλούσιων καμπυλών μου

Η ηθοποιός στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη της επαφή με τον χώρο της μόδας. «Θυμάμαι την πρώτη μου δουλειά. Μου έδωσαν ένα σουτιέν θηλασμού και ήμουν μόλις 14 ετών».

Η Κέλι συνέχισε να εξηγεί ότι ένιωθε πάντα σαν «παρείσακτη και αουτσάιντερ» λόγω των καμπυλών της.

Πιστεύει ότι τα ρούχα πρέπει να καλύπτουν όλα τα σχήματα, τα μεγέθη και τις ηλικίες και αυτό είχε κατά νου όταν σχεδίασε τη νέα σειρά F&F.