Κάννες: Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (Βίντεο)

Στην πέμπτη μέρα του βρίσκεται το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με πρεμιέρες ταινιών, εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί αλλά και απρόοπτα

«Πλημμύρισε» ομορφιά το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ με γνωστά και λιγότερο γνωστά μοντέλα να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ξεχώρισε η πανέμορφη Αλεσάντρα Αμπρόζιο που συγκέντρωσε επάνω της τους προβολείς με μία ασημί τουαλέτα που θύμιζε σφαίρα παλιάς ντισκοτέκ.

Υπήρχαν και κάποιοι που βιάζονται να γίνουν γνωστοί όπως ένα μωρό με το μικροσκοπικό σμόκιν και τα μαύρα γυαλιά.

Την τιμητική της είχε η ταινία «Three Thousand Years of Longing» με τον Ίντρις Έλμπα και την Τίλντα Σουίντον και τον σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ που είχε βάλει την τελευταία υπογραφή του στο Μαντ Μαξ.

Οι δύο πρωταγωνιστές μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με θαυμαστές.

Η παρουσίαση του καστ της ταινίας διακόπηκε από μία σχεδόν γυμνή διαδηλώτρια που εισέβαλε στο κόκκινο χαλί καταγγέλλοντας τους βιασμούς των Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία.

Χαμηλά στην πλάτη και στα πόδια της υπήρχε κόκκινη μπογιά που παρέπεμπε σε αίμα, ενώ τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας ήταν ζωγραφισμένα με σπρέι στον κορμό της όπως και η φράση «Σταματήστε να μας βιάζετε».

Η πάντα όμορφη αν και κάπως άκεφη Λεά Σεϊντού, τράβηξε τα βλέμματα καθώς βρίσκεται στο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με δύο ταινίες.

Την παραγωγή «Crimes of the Future» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ και την «One Fine Morning» της Μία Χάνσεν- Λόβε.