Κάνιε Γουέστ – Κλόε Καρντάσιαν: Ξέσπασε διαδικτυακός «πόλεμος» ανάμεσά τους

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Κλόε Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Κλόε Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Οι δυο τους ανταλλάζουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το θέμα της διαφωνίας τους είναι τα παιδιά της Κιμ Καρντάσιαν και του ράπερ. Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο Ye και η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκονται στη μέση της διαδικασίας διαζυγίου αλλά και σε διαμάχη για τα παιδιά τους. Γι’ αυτό και η αδερφή της θέλησε να την υπερασπιστεί και δεν χαρίστηκε στον ράπερ.

Ο Κάνιε Γουέστ ξεκίνησε τη διαμάχη με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση στο Instagram που έμπλεκε το κίνημα «Black Lives Matter» και τα παιδιά του. Ο Ye επεσήμανε αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερό του μήνυμα υποστηρίζοντας ότι η Κιμ διοργάνωσε ένα «μυστικό» πάρτι γενεθλίων για την κόρη τους, Σικάγο, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου. Ο ράπερ ήταν ωμός με τις Καρντάσιανς.

Τότε ήταν που η Κλόε του απάντησε, με πιο «ευγενικό» τρόπο, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να εμπλακεί σε όλο αυτό.

«Ye, σε αγαπώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό στα social media, αλλά εσύ το φέρνεις συνέχεια εδώ», έγραψε η Κλόε για να συνεχίσει σε πιο αυστηρό ύφος:

«Είσαι ο πατέρας των ανιψιών και των ανιψιών μου και προσπαθώ να είμαι ευγενική, αλλά σε παρακαλώ σταμάτησε να καταστρέφεις την Κίμπερλι και να χρησιμοποιείς την οικογένειά μας όταν θέλεις να παρεκτραπείς. Πάλι με την αφήγηση των γενεθλίων. Αρκετά πια. Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια και κατά τη γνώμη μου, όλοι έχουν κουραστεί από αυτό».

Η Κλόε ζήτησε από τον Κάνιε να συνέλθει και να αφήσει την Κιμ και την οικογένειά της να αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών.

«Όπως έχεις επισημάνει και εσύ ο ίδιος, εκείνη είναι αυτή που φροντίζει τα παιδιά σας το 80% του χρόνου. Σε παρακαλώ, άφησε την ίδια και την οικογένειά της έξω από αυτό, ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν ειρηνικά. Προέρχομαι από ένα μέρος αγάπης και είμαι ευτυχής να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση κατ’ ιδίαν, αν το επιθυμείς», έγραψε η Κλόε.

Γουέστ, Κάνιε Γουέστ – Κλόε Καρντάσιαν: Ξέσπασε διαδικτυακός «πόλεμος» ανάμεσά τους

Αλλά αυτό αντί να ηρεμήσει τον ράπερ, τον εκνεύρισε ακόμα περισσότερο κατηγορώντας την Κιμ ότι «απήγαγε» τη Σικάγο στα γενέθλιά της.

«Λέτε ψέματα και είστε ψεύτες. Ουσιαστικά απαγάγατε τη Σικάγο στα γενέθλιά της για να θυμάται ότι ο πατέρας της δεν ήταν εκεί», έγραψε ο Κάνιε με κεφαλαία γράμματα στην απάντησή του.

Αυτός ο «πόλεμος» πάντως φαίνεται πως θα αργήσει να τελειώσει.