Κάνιε Γουέστ για την επιλογή του να πουλάει τα ρούχα του μέσα σε τσάντες σκουπιδιών: «Είμαι καινοτόμος»

Ο δημοφιλής ράπερ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια «πρωτότυπη» κίνηση

Μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε για την επιλογή του να πουλήσει τη νέα του συλλογή ρούχων σε σακούλες σκουπιδιών, ο Κάνιε Γουέστ υπερασπίζεται τον εαυτό του.

Ο δημοφιλής ράπερ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια «πρωτότυπη» κίνηση κι αντί να σκεφτεί ιδιαίτερες συσκευασίες, προσεγμένα κουτιά ή φανταχτερές τσάντες, προτίμησε τις… μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών για να πουλήσει τη νέα του συλλογή Yeezy GAP.

Μιλώντας στη Fox News, τόνισε πως η ιδέα του αποτελεί «καινοτομία» και κανείς δεν θα έπρεπε να κρίνεται για αυτό. «Είμαι καινοτόμος και δεν κάθισα εδώ για να ζητήσω συγγνώμη για τις ιδέες μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ράπερ.

 

Ανέφερε επίσης πως για τις αντιδράσεις του κοινού, σίγουρα φταίνε τα ΜΜΕ, καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο πλέον στη διαμόρφωση της σκέψης των πολιτών.

«Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν τα ΜΜΕ, να μας κάνουν να ζητήσουμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ιδέα δεν εμπίπτει στον τρόπο που θέλουν εκείνοι να σκεφτόμαστε», συμπλήρωσε ο ράπερ.

Τόνισε μάλιστα, πως η κατάσταση αυτή έχει πάψει να θεωρείται αστεία. Πόσο μάλλον, όταν βλέπει το κοινό να τον «καταδικάζει» ξαφνικά για τις ιδέες του, επειδή αυτό θέλουν τα media.

 

 

«Δεν είναι παιχνίδι, ούτε αστείο. Δεν πρόκειται απλά για μια συνεργασία, πρόκειται για τη ζωή μου. Αγωνίζομαι για μια θέση, όπου θα μπορώ να φέρω τα καλύτερα στους ανθρώπους», ανέφερε.

Οι χρήστες του Twitter ωστόσο, φαίνεται πως δεν είδαν την κίνησή του σαν επιχειρηματική πρωτοπορία, αλλά σαν «ασέβεια προς τον πελάτη» και προσβολή για τους άστεγους, οι οποίοι κυρίως μεταφέρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο τα προσωπικά τους αντικείμενα. «Δεν σε βοηθούν καν να βρεις το μέγεθός σου. Απλώς πρέπει να σκάψεις ανάμεσα σε όλα αυτά τα ρούχα», γράφουν.