Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώριζε τα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, η βασίλισσα Ελισάβετ γνώριζε για τα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώριζε για τα σχέδια των Δούκα και Δούκισσας του Σάσεξ, αλλά τους είχε συμβουλέψει να μην πάρουν βιαστικά τις αποφάσεις τους. Αυτό δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Evening Standard» μετά το τσουνάμι των αποκαλύψεων που ακολούθησαν την είδηση πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα (και όχι αξιώματα) με σκοπό να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Ελισάβετ είχε τονίσει στον Χάρι να μην προβεί σε ανακοίνωση τόσο γρήγορα με τον ίδιο να ζητεί συνάντηση με τη βασίλισσα στο Σάντριγχαμ, κάτι που δεν κατέστη άμεσα δυνατό. Γνωρίζοντας τι θα του πει, η βασίλισσα μέσω του γραφείου της τον κάλεσε να μη βιαστεί να κάνει κάποια ανακοίνωση.

Η πληροφορία ότι τα σχέδια των Σάσεξ είχαν διαρρεύσει στην εφημερίδα «Τhe Sun» φαίνεται ότι οδήγησε τελικά το ζευγάρι να ανακοινώσει ξαφνικά τα σχέδιά του το βράδυ της Τετάρτης. Το κείμενο της ανακοίνωσης με το οποίο το ζεύγος ενημέρωνε τον βρετανικό λαό για τα σχέδιά του, εστάλη στον πρίγκιπα Κάρολο και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ 10 λεπτά πριν από τη δημοσιοποίησή του!